Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Fallby &
Johannesson

Fallby och Johannesson inspirerar och lär ut kring mental träning, ledarskap och att bygga team utifrån sina erfarenheter av elitidrotten men även utifrån den samlade forskningen.

Johan Fallby är en av våra främsta experter inom ämnet idrottpyskologi och har bland annat tidigare varit idrottpyskologisk rådgivare i Svenska Fotbollförbundet. Han har gedigna akademiska meriter via Halmstad Högskola, skrivit flera böcker och har även en grundutbildning inom KBT. Fallby har själv en idrottsbakgrund som landslagsspelare i bordtennis. Som Idrottspsykolog har han förutom SVFF även arbetat med Djurgårdens IF i Allsvenskan. Fallby arbetar idag som Idrottspsykolog åt fotbollsklubben FC Köpenhamn och arbetar aktivt med såväl seniorverksamheten som Akademin.

Markus Johannessons starka intresse för ledarskap började under hans aktiva fotbollskarriär, där han bland annat var lagkapten. Han har många utbildningar i bagaget, bland annat i form av situationsanpassat ledarskap, självledarskap, Organizational Behavior Management (OBM) och fotbollstränare vid Svenska Fotbollsförbundet.