Johan Fallby
Johan
Fallby

Idrottpsykolog i FC Köpenhamn! Johan Fallby är en av våra främsta experter inom ämnet idrottpyskologi och har bland annat tidigare varit idrottpyskologisk rådgivare i Svenska Fotbollförbundet. Han har gedigna akademiska meriter via Halmstad Högskola och även en grundutbildning inom KBT. Fallby har själv en idrottsbakgrund som landslagsspelare i bordtennis. Som Idrottspsykolog har han förutom SVFF även arbetat med Djurgårdens IF i Allsvenskan. Fallby arbetar idag som Idrottspsykolog åt fotbollsklubben FC Köpenhamn och arbetar aktivt med såväl seniorverksamheten som Akademin.

Komplettera Johans föreläsningar med hans bok ”Gör det bättre själv om du kan!”. Där beskrivs hur tränare, ledare och inte minst föräldrar tillsammans kan bidra till en god idrottsmiljö.
På Sport Competence får de specialpriset 160 kr + frakt 39 kr. Boken kan också köpas på webben adlibris.se och Bokus.com.
Vid beställning på 20 böcker eller fler som används till lärgrupper eller interutbildningar i din förening, vänligen kontakta Johan här