Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

En frisk personal skapar förutsättningar för gladare och produktiva medarbetare, minskade sjukskrivningar och ökad lönsamhet.

Kicka igång en hälsoutmaning på ca 6-10 veckor för att skapa ökad vardagsmotion! Delta i lag eller individuellt och samla personliga Challenge Points baserat på den du är och det du gjort - inte bara steg eller tid. Nå även den inaktiva målgruppen!

Många arbetar just nu hemifrån vilket gör det ännu svårare att skapa möjligheter för vardagsmotion. Vi erbjuder därför livesända träningspass, digitala föreläsningar med live-webbinar, videobaserad träning, virtuella lopp och många andra digitala lösningar. 

Den moderna plattformen är enkel att implementera över hela organisationen och eftersom det inte behövs någon hårdvara kan alla vara med och ni slipper komplicerad logistik och håller kostnaderna nere. Mätbarhet är viktigt! Därför erbjuds ni en unik Hälsorapport där ni kan ta del av hur stress, sömn, fysisk aktivitet och generell wellbeing utvecklats under er hälsoutmaning.

Så funkar det

Initial mätning

Utbildning /aktiviteter

App /hemsida

Premier till medarbetare

Uppföljande mätning

PLANERING

Vi går tillsammans igenom hur ni önskar ert upplägg gällande uppstart, delmål, belöningssystem, mobil app, kunskapsseminarie och kanske även träningspass med våra experter. Planen anpassar vi just efter ert behov.

UPPSTART

Efter planering så profilerar vi Challengize-appen utifrån ert företag, registrerar er persona och lägger upp lag om ni önskar tävla mot varandra. Sedan kör vi igång med valda experter mot tydliga delmål och mätbara slutmål.

MÄTBARA RESULTAT

Hälsorapporten som ingår levererar mätbara resultat på vad er hälsosatsning faktiskt har gett. Ni får se konkreta siffror på utvecklingen av sömn, stress, fysisk aktivitet och wellbeing på både företags-, enhets-, och lagnivå. Äntligen ROI svart på vitt!

SEB
Friskvård en viktigt parameter för våra medarbetares välmående och prestation. Genom Sport Competence är det nu möjligt för oss att ta ett helhetsgrepp med både utbildning, träning och för att skapa en god gemenskap.
Annica Sjölin , Kontorschef på SEB