Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Anders Johrén

Det sägs ibland att ”friskvård alltid är lönsamt”. Så är det förstås inte. Det finns många friskvårdssatsningar som inte är lönsamma, och väldigt många som är lönsamma. I kommande föreläsningar med Anders Johrén får vi lära oss skillnaden. Anders är i grunden civilekonom som arbetat med ekonomiska argument kring personal, från arbetsmiljö, rekrytering, kompetensutveckling, jämställdhet, till hälsa och friskvård. Snart kan du se konsulten, föreläsaren, författaren och utredaren Anders Johrén här i portalen.

Anders Johren
Jenni Asserholt

”Jenni Asserholt är en hårt arbetande forward, som ger allt i alla lägen. Hon är en stor förebild, såväl på som utanför isen. Hon är alltid förberedd och visar alltid ledarskap.”
Så löd motiveringen när Jenni blev utsedd till Sveriges bästa damhockeyspelare 2014. Hon har spelat 219 landskamper och deltagit i tre OS och nio VM-turneringar med Damkronorna. Hon är lagkapten i landslaget och har som främsta meriter två SM-guld med Linköpings HC samt ett silver från OS i Turin. Snart kan du hänga med på Jennis helt fantastiska resa på Sport Competence.

Leif Swärd

Leif Swärd är en av idrottsrörelsens mest kända och meriterade idrottsläkare och ortoped. Han har bland annat varit IFK Göteborgs lagläkare under många år, läkare för svenska och engelska fotbollslandslaget. Swärd är även docent i ortopedi vid Sahlgrenska akademin och överläkare vid Orthocenter/IFK kliniken i Göteborg. Leif Swärd är även en uppskattad författare till både litteratur till idrottsrörelsen samt många vetenskapliga artiklar.

Leif Swärd