Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Äntligen kan vi berätta! Stadium och Sport Competence inleder nytt samarbete.

Effekterna av Coronaviruset Covid-19 drabbar hela samhället och medför omfattande konsekvenser för idrott-föreningslivet och en ökad ohälsa i Sverige.
Stadium inleder nu samarbete med den digitala tjänsten Sport Competence för att ge svenskt föreningsliv nya möjligheter att kunskapsmässigt utvecklas genom evidensbaserade verktyg och metoder.

Både Sport Competence och Stadium är djupt engagerade i svensk idrott och föreningsliv. Stadium drivs av visionen att aktivera världen och Sport Competence av att ta tillvara på- och tillgängliggöra expertkompetens för föreningar och förbund. Således föll sig ett samarbete bolagen emellan helt naturligt.

  • Vi är mycket glada över samarbetet. Föreningslivet står inför många utmaningar och har en samhällsviktig funktion. Genom Sport Competence kan vi göra skillnad och tillhandahålla expertkunskap till våra anslutna föreningar. Detta ligger oss varmt om hjärtat och helt i linje med vår värdegrund,
    säger Karin Dellback, Head of Teamsales på Stadium AB.

 

  • Det är otroligt hedrande att få samarbeta med Stadium som är Skandinaviens största sportaktör. De har en väl uppbyggd nationell organisation och en genuin värdegrund. Det känns väldigt bra att göra kunskap mer tillgängligt för svensk idrott och föreningsliv,
    säger Ralf Lilja, VD på Sport Competence Sweden AB. 

Målet med samarbetet är att så många föreningar som möjligt ska få tillgång till den främsta kunskapen, av de främsta experterna, oavsett bredd eller elit och ekonomiska förutsättningar. Anslutna föreningar till Stadium kan redan nu ta del av hela Sport Competence utbud genom att höra av sig till sin kontaktperson.

Om Stadium
Stadium Group består av koncepten Stadium, Stadium Outlet och Sneakers Point som tillsammans har cirka 180 fysiska butiker och varsin e-handel. Tillsammans bildar de Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla.

Om Sport Competence
Sport Competence kunskapsportal är en prisbelönt innovation och lanserades 2016. Visionen var att ta tillvara på den expertkompetens som finns i Sverige och göra den lättillgänglig för alla föreningar och förbund, oavsett bredd - elit och ekonomiska förutsättning. Detta sker primärt via digitala föreläsningar och företrädesvis i kombination med sk. live webbinars där man även träffar experterna online i realtid. I förekommande fall nyttjas även experterna via fysiska föreläsningar och andra aktiveringar.
 

Kontakt:

STADIUM AB                                                                                        Sport Competence Sweden AB
Karin Dellback, Tel: 0733-769239                                                         Ralf Lilja, Tel: 0736-729939

Mail: karin.dellback@stadium.com                                                        Mail: Ralf.lilja@sportcompetence.se