Fotbollsbåten och årets ungdomsledare!

Sedan starten för drygt tre veckor sedan har det hänt en hel del. Portalen har börjat användas i föreningar och skolor. Fler årsabonnemang har dessutom börjat distribueras!
Vi medverkade nyligen med digitala föreläsningar på Götalandskonferensen. Det var en underbar känsla att se produkten vi jobbat med så länge äntligen komma i användning. Samtliga fotbollsdistrikt inom Götaland var på plats och såg Johan Fallbys första föreläsning.

Det var en spännande helg som passerade. I fredagskväll åkte vi ut med fotbollsbåten. Det är en mötesplats för Östagötafotbollen som arrangeras av Östergötlands Fotbollförbund i samarbete med Svenska Fotbollförbundet, Sisu och Viking Line. Temat var ”Hur ska vi spela seniorfotboll i framtiden”. Vi visade en nyinspelad föreläsning med förbundskaptenen för U-21-landslaget i fotboll, Håkan Ericson, som berättade om vägen till guldet. Den ligger på portalen denna vecka.

Dagen efter var det dags för den första fotbollsgalan i Jönköping. Vi var på plats och hade äran att dela ut pris genom Baes AB till årets ungdomsledare. Priset gick till Annelie Fredriksson Jung från IK Vista. Förutom ära fick hon och hela IK Vista ett årsabonnemang på Sport Competence. Stort grattis!