Frukostmöte för dig som chef

Välkommen på Frukostmöte för dig som chef

I såväl idrotten som näringslivet handlar det om att träna och utvecklas för att frigöra potentialen och nå sina mål. Sport Competence frukostmöten är en arena som syftar till att idrottens experter och näringslivet kan mötas, inspireras och utvecklas.

Hur använder sig den absoluta världseliten i idrott mentala föreställningar för att hantera press och prestera bättre? Visualisering (mentala föreställningar) är ett mentalt verktyg som kan användas för att t.ex. hantera svåra samtal, öka motivationen, prestationen och våga ta emot kritik. Hur kan man arbeta med detta inom näringslivet? Detta är några frågor som vi kommer diskutera under frukostseminariet.

När: 20 februari 07.30 - 09.00
Var: Science Park i Jönköping
Hur: Klockan 07.30 bjuds det på frukost (dagens viktigaste måltid). Klockan 08:00 kör vi igång seminariet om hur man kan träna tanken i näringslivet. Klockan 08.30 går vi vidare in på hur idrottens främsta experter kan utveckla din personal och ditt företag. Efteråt stannar vi kvar och svarar på alla eventuella frågor ni kan tänkas ha! Kostnad: Givetvis kostnadsfritt

Föreläsare är Henric Lilja som har en masterexamen inom idrott- och prestationpsykologi. Han arbetar idag med såväl högpresterande individer som grupper inom idrotten och näringslivet för ökat välmående och optimala prestationer.

Sport Competence är både en digital och fysisk arena där idrottens främsta experter inom t.ex ledarskap, motivation, friskvård/hälsa/wellness och prestationpsykologi bidrar till ditt företags utveckling och HR arbete.

 

Anmäl dig här: Maila till adam.svensson@sportcompetence.se (Begränsat antal platser, först till kvarn)

Varmt välkommen!
www.sportcompetence.se - 072- 015 18 10