Julklapp från oss alla, till er alla!

Vill vi säga stort tack till er alla fantastiska kunder och samarbetspartners. Det är er förtjänst att vi tillsammans med näringsliv och forskning kan fortsätta utveckla verktyg och metoder för att skapa bättre hälsa på arbetet - och i hela Sverige.

Många av oss kommer minnas 2020 som ett tufft och annorlunda år, men vi hoppas att det för er precis som för oss har skapat tillfälle att reflektera över nuläge och framtid. Framtiden för oss innebär att vi satsar på Health Competence, riktat mot näringsliv och offentlig sektor. Föreningar hanteras framöver av vår samarbetspartner Stadium. Dessutom innebär vår storsatsning att vi kommer lansera ”Sveriges nya hälsoportal” under våren 2021!

Som tack för det här året vill vi ge er ett smakprov på vad nästa år på Sport and Health Competence kommer föra med sig. Vi vill därför bjuda på en julklapp i form av en föreläsning från en av våra nya experter - Michail Tonkonogi!

Tonkonogi är professor i medicinsk vetenskap med inriktning idrottsfysiologi vid Högskolan i Dalarna. Han har bland annat vunnit pris för sin framstående idrottsforskning inom bland annat muskulär uthållighet.

Skapa ett gratis konto och klistra in följande värdekod: 1355165MX så får du tillgång till föreläsningen. Koden är giltig t.o.m den 31 januari.