Nytt samarbete med mät- och analysverktyget YouGo HealthPlan!

För att kunna skapa hållbar friskvård måste det finnas möjlighet för mätning och uppföljning. Därför har Sport Competence inlett ett samarbete med YouGo HealthPlan!

Vad innebär detta?

Sport Competence hjälper er organisation att tackla just de områden som ni behöver hjälp med. På Kunskapsportalen erbjuds det bland annat digitala föreläsningar och live-webbinar tillsammans med Sveriges ledande experter! Ni får sedan tillgång till mätverktyget YouGo HealthPlan för att kunna följa er hälsoresa.

Hur fungerar YouGo Health Plan?

För att kunna skapa ett utgångsläge skattar medarbetarna först sig själva inom fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Medarbetaren får direkt se sitt eget resultat med enkla individanpassade åtgärdsförslag för ökad hälsa. Samtidigt får arbetsgivaren en övergripande rapport som presenterar vilka steg som organisationen kan ta för att bidra till ökad hälsa för medarbetarna.

 

Medarbetarna får konkreta förslag på vad de kan göra för att må bättre, och ledningen får konkreta siffror på vad hälsosatsningen har inneburit. Tydligt, enkelt och effektivt!

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss i Sport Competence-teamet för en timmas gratis rådgivning

Läs mer om analysverktyget på www.yougohealthplan.com

 

P.S. Följ oss på sociala medier!

Instagram: @sportcompetence.se

Facebook: @sportcompetence

LinkedIn: @sportcompetence