Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Välkommen till Sport Competence 2.0

För ett tag sedan skickade vi ut en enkät till majoriteten av er med konto på Sport Competence. Vi fick massor av spännande feedback och efter samtal med förbund, företag, föreningar har vi förbättrat en hel del. Detta är det senaste: 

1. Vi hjälper dig att hitta rätt föreläsning!
För mycket av det goda gör det svårt att veta vad man ska välja. Vi har över 80 st expertföreläsningar i portalen så vi förstår! Därför har vi nu lagt till en ännu enklare sök och navigeringsfunktion. 
Klicka på "Hitta rätt föreläsning". Då kan du välja mellan tre alternativ - expert, ämne eller målgrupp för föreläsningen. Enklare blir det inte -Testa själv!

2. Reflektionsfrågor
Under majoriteten av våra expertföreläsningar hittar du numera reflektionsfrågor. Det betyder att när du sett en föreläsning, har du färdiga frågor att reflektera kring eller ännu bättre ett färdigt diskussionsunderlag om ni sitter i grupp.

3. Studieplaner
Till snart alla föreläsningarna går det dessutom att skapa studieplaner. Den skickas direkt från portalen ut till de deltagare som ska vara med på träffen i din organisation. Studieplanerna är formade utifrån en evidensbevisad metodik och baseras på två studietillfällen varav den första görs av deltagaren på valfri ort och den andra vid ett tillfälle då ni ses. Datum, tid och plats anger du då du skapar planen. 

Förberedelser till en träff där ni ska diskutera ett ämne kan ta lång tid att ta fram. Ännu mer tidskrävande är det att skapa och skicka ut studieplaner. Nu har du allt redan klart på mindre än två minuter.

Se filmklippet där vi visar upp hur studieplanerna skapas samt var du hittar rätt föreläsning och reflektionsfrågorna. Klicka här.

En sista sak. Vi har sedan en tid tillbaka erbjudit kostnadsfria kom-igång webbinarier. Här får du tips och råd för att komma igång i just din organisation.
Här ser du alla kommande tider och datum.