Vi söker en kommunikationsansvarig!

Om företaget
Sport Competence med säte i Jönköping startade 2016 med en digital innovation för att göra expertkompetens lättillgänglig inom svensk idrott & föreningsliv. 2020 tecknades ett avtal med STADIUM AB som idag tagit över allt operativt arbete för idrott/förening.
Nu ligger vår vision i att sätta hela Sverige i rörelse genom att erbjuda både näringsliv och offentlig sektor att arbeta med evidensbaserade och innovativa hälsofrämjande insatser. Sport Competence medverkar fr.o.m. 2019 även i större forskningsprojekt för att utveckla nya innovationer och skapa åtgärder mot den ökade ohälsan i Sverige. Efter ett par års utveckling inom proaktivt hälsoarbete kommer vi att lansera en helt ny hälsoplattform i augusti 2021 och vi lanserar då även vårt nya varumärke Health Competence Sweden. Med en tydlig ambition att skapa kraftfulla åtgärder mot den ökade ohälsan i Sverige planeras nu en spännande tillväxtresa för att bli ledande inom proaktivt hälsoarbete.

- Vill DU vara med på en grymt spännande resa så läs vidare och välkommen att höra av dig!

Din roll som kommunikatör
Din roll är både operativ och strategisk för vår fortsatta utveckling och tillväxt. Som kommunikatör ska du bidra med specialistkunskap inom kommunikation och verka för en ökad försäljning och tillväxt. För att arbeta som kommunikatör hos oss bör du ha en för uppdraget relevant eftergymnasial utbildning. Du kommer ha personlig kontakt med både mindre företag och stora koncerner och det är därför viktigt att du är både driven och trygg i dig själv. Tidigare arbete med kommunikation, digitala plattformar, webbsidor och försäljning är meriterande.

Personliga kompetenser
Du är drivande, flexibel och har en stark förmåga till att ta egna initiativ, samt kunskap och förmåga till självständigt arbete. Intresse av hälsa och träning är ett krav.

Arbetsuppgifter
Övergripande: Strategisk kommunikation, contentproduktion samt mätning och uppföljning.
Initialt även ”backoffice”-uppgifter, såsom t.ex. support, uppföljning, säljkampanjer etc.

Exempel på arbetsuppgifter
- Ansvarig för vår digitala hälsoplattform och övriga digitala stöd- och kommunikationsverktyg.
- Koordinering och även framtagande av content, samt delaktig i strategisk utveckling av vår nya hälsoplattform.
- Marknadsföring i sociala medier av nya erbjudanden och kampanjer.
- Support och uppföljning till både nya och befintliga kunder med fokus på försäljning och merförsäljning via telefon och webb.

Kontakt
Är du intresserad är du välkommen att höra av dig till
Ralf Lilja – VD för Sport Competence
Tel: +46 736-729939
Mail: ralf.lilja@sportcompetence.se