Vi söker en säljare!

Företaget
Sport Competence med säte i Jönköping startade 2016 med en digital innovation för att göra expertkompetens lättillgänglig inom svensk idrott & föreningsliv. 2020 tecknades ett avtal med STADIUM AB som idag tagit över allt operativt arbete för idrott/förening.
Nu ligger vår vision i att sätta hela Sverige i rörelse genom att erbjuda både näringsliv och offentlig sektor att arbeta med evidensbaserade och innovativa hälsofrämjande insatser. Sport Competence medverkar fr.o.m. 2019 även i större forskningsprojekt för att utveckla nya innovationer och skapa åtgärder mot den ökade ohälsan i Sverige. Efter ett par års utveckling inom proaktivt hälsoarbete kommer vi att lansera en helt ny innovativ hälsoplattform i augusti 2021 och vi lanserar då även vårt nya varumärke Health Competence Sweden. I vår grund har vi landets främsta expertteam med oss. Med en tydlig ambition att skapa kraftfulla åtgärder mot den ökade ohälsan och verkligen sätta Sverige i rörelse, planeras nu en spännande tillväxtresa för att bli ledande inom proaktivt hälsoarbete.

- Vill DU vara med på en grymt spännande resa som kan bli din livs chans, så läs vidare och välkommen att höra av dig!

 

Din roll som säljare
Din roll är både operativ och strategisk för vår fortsatta utveckling och tillväxt. Som säljare blir du en nyckelperson för vår försäljning och vidare tillväxt. För att arbeta som säljare hos oss bör du ha en för uppdraget relevant eftergymnasial utbildning. Du kommer ha personlig kontakt med både mindre företag, kommuner och stora koncerner och det är därför viktigt att du är både driven och trygg i dig själv. Tidigare arbete med BtoB försäljning och intresse för hälsa och träning är ett krav. Tidigare erfarenhet av hälsofrämjande arbete, digitala plattformar, marketing automation och CRM system är meriterande.

 

Personliga kompetenser
Du är trygg i dig själv, duktig på att kommunicera i tal och skrift oavsett nivå på kunder, mycket drivande, har förmågan till att ta egna initiativ, samt kunskap och förmåga till självständigt arbete.

 

Arbetsuppgifter
Övergripande: Initialt är operativ intäktsgenererande försäljning högsta fokus. Utifrån din kompetens, förmåga och lämplighet kan din tjänst utvecklas till mer strategisk i takt med ytterligare anställningar och expansion med nätverk av återförsäljare.

 

Kontakt
Är du intresserad är du välkommen att höra av dig till:
Ralf Lilja
Tel: +46 736-729939. Mail: ralf.lilja@sportcompetence.se