Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Vi slår upp dörrarna till Health Competence

Sport Competence startar ett nytt varumärke som riktar sig till företag och organisationer. Vi slår upp dörrarna till Health Competence och Sveriges hälsoportal!

Sport Competence startades som en satsning för det svenska förening- och idrottslivet. Vi ville göra expertkunskap lättillgänglig på klubbar och idrottsföreningar. Vi samlade ihop landets främsta expertteam och körde! Det togs emot väl och Sport Competence kommer fortsätta att leva kvar med fokus på idrotten och precis som namnet antyder - sporten.

Pararellt välkomnar vi vårt nya varumärke: Health Competence och Sveriges hälsoportal. Under tiden som vi utvecklade Sport Competence upptäckte vi ett liknande behov på arbetsmarknaden. Inte bara idrottare och atleter behöver stöd och expertkunskap nära till hands - alla människor kan behöva inspiration, stöttning och verktyg för att upprätthålla en hälsosam livsstil i vardagen.

I kontakt med både näringsliv och forskare runtom oss väcktes idén om Health Competence. En lösning som tillåter arbetsgivare att enkelt kunna plocka in hälsa som en naturlig del av arbetsplatsen. Välj vad som passar din verksamhet bäst - ett långsiktigt program eller en kort hälsoutmaning för att kicka igång teamet? Vi har lösningen oavsett storlek eller ekonomiska förutsättningar.

Tillsammans är målet att sänka sjuktal, öka produktiviteten och boosta arbetsplatserna runtom i landet. Nu kavlar upp ärmarna och ge psykisk ohälsa en rejäl omgång. Vem är med oss!?

Besök Health Competence på: www.healthcompetence.se.