Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Sport Competence - Vi sätter Sverige i rörelse!

 

Vår vision är att sätta hela Sverige i rörelse. Företag och organisationer som investerar i systematisk friskvård har sett bevis på hur frånvaron har sänkts, hur produktiviteten har ökat och att medarbetare mår bättre, både på jobbet och privat. Trots det är inte folkhälsan vad den en gång var.

Varje dag arbetar vi för att förändra just det. Till vår hjälp har vi Sveriges främsta experter, innovativ teknik och ett stort hjärta för idrott och folkhälsa.

Våra friskvårdsprogram ökar den fysiska aktiviteten hos dina medarbetare samtidigt som den också ökar kunskapen om hur fysisk aktivitet påverkar socialt välmående och medarbetarnas egen prestation.

Sport Competence lanserades 2016 för svensk idrottsrörelse som den största digitala utbildningssatsningen som någonsin gjorts i Sverige. Våra prisbelönta tjänster, föreläsningar och systematiska friskvård används idag av allt ifrån stora till mindre företag, kommuner och föreningar.

Ett stort och varmt tack till alla organisationer inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten samt till enskilda atleter, forskare, ämnesexperter som bidragit till att detta har blivit verklighet. Nu sätter vi Sverige i rörelse!

Ralf Lilja, VD, Sport Competence