Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Doping, ofrivillig doping & kosttillskott
(48tim, max 100 personer)

Doping, ofrivillig doping & kosttillskott
34 minuter
Arne Ljungqvist
Arne Ljungqvist

Professor Arne Ljungqvist har ägnat närmare 45 år i kampen mot doping och är världens främsta dopingexpert. Tillsammans med Jessica och Maria kommer han förklara vad doping och kosttillskott är och vad det gör med kroppen och hur det påverkar dig och andra personer i din omgivning.

Vad definierar egentligen doping och vad är kosttillskott? Kan det påverka dig negativt? Kan det till och med vara farligt?  

Detta omdiskuterade ämne diskuterar världens främsta dopingjägare, Arne Ljungqvist, tillsammans med Jessica Norrbom och Maria Ahlsén som båda har doktorerat i fysiologi.

Här får du lära dig vad doping gör med kroppen och hur det påverkar dig och andra personer i din omgivning. Konkreta tränings- och hälsoråd blandas med erfarenheter från bl.a. WADA - World Anti-Doping Agency. Se denna minst sagt intressanta diskussion och föreläsning för ökad kunskap om doping och vilka lagar som gäller, hur du undviker ofrivillig doping, vad är tillåtna prestationshöjande preparat och när det kan vara motiverat att ta kosttillskott.