Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Mediaträning - Journalistens roll och praktiska övningar
(48tim, max 100 personer)

Mediaträning - Journalistens roll och praktiska övningar
20 minuter
berling
Fredrik Berling

My Södergren - Moderator, coach och föreläsare med hela världen som arbetsfält. Har coachat åtskilliga människor - privat och inom företag - till att nå ut, och FÅ ut, sin hela potential.

Fredrik Berling - För de flesta känd som Hjärnkontorets förste programledare. Arbetade sedan många år på TV-sporten med bla Sportnytt, Lilla Sportspegeln, Vasaloppet och Fotbollsgalan. Arbetar numera nästan uteslutande som moderator, talarcoach och med mediaträning.

Det här är en föreläsning för alla er som på något sätt kommer i kontakt med media. Vare sig det är skrivande journalister, för radio, TV, en Podd eller Tvodd så finns det vissa saker man måste tänka på. Vissa saker man ska göra och vissa saker man INTE ska göra. Här får ni bland annat tips på hur ni kan förbereda er och vad ni ska tänka på under själva intervjun. Dessutom får ni ett par konkreta, praktiska övningar att pröva. Det är inte så svårt om man vet vad man ska göra. Då kan man inte bara svara bra på journalistens frågor utan till och med se till att förmedla det budskap NI vill få ut