Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
Skapa ditt eget Champions Leauge team
(48tim, max 100 personer)

Skapa ditt eget Champions Leauge team
25:00

På arenan, med publiken som fond är det näst intill omöjligt att höra vad dina medspelare säger. Men det är då, när stresspåslaget är som störst, som kommunikationen måste vara som allra tydligast. Det är då tilliten sätts på prov. Även den mer anonyma spelaren är en viktig del när laget flyttar upp sitt spel och stjärnan gör mål. Målvakten kan göra den omöjliga räddningen tack vare ett bra samarbete med mittförsvaret. Hur bemöts de här spelarna i vardagen? Vad är det som gör att du kan förvänta dig en jämnhög nivå, utan den yttre motivationen? Den självbestämmande motivationen, då spelaren ger det där lilla extra för att nå den maximala prestationen, oavsett yttre stimulans eller motgångar, hur skapas den?

Det är till sist glädjen i att lyckas, att se sitt arbete ge resultat, som skiljer framgången från misslyckanden. Vilka mål kräver det för individen eller organisationen? I detta hänseende är idrotten en resurs som kan förmedla kunskap som komplement till de styrkor ni redan har. Från idrottsvärlden finns mängder av perspektiv som kan utveckla prestationen. Både fysiskt och psykiskt.

I föreläsningen får du inte bara exempel på idrottens styrkor utan också smakprov på teorierna bakom teamets framgångar för dig att omsätta i din vardag.