Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Skapa studieplan/kallelse baserat på föreläsningen

Karin Weman: Det magiska pillret

Kategori/Ämne:
Friskvård, Inspiration
Målgrupper:
Företag:, Medarbetare, Företagsledning, Personalansvarig
Längd:
16 minuter

Är det första gången ni använder Sport Competence?

 

Delge deltagarna er värdekod med tillhörande instruktion så att de kan skapa konto och logga in. Se vidare rekommendationer i föreningsguiden eller företagsguiden. (länk finns nedan).

 

Vill du ha med experterna online i realtid för diskussion på studietillfälle 2 så kan du beställa ett webbinarie med experten som tilläggstjänst. Klicka på knappen ”webbinar” under vald föreläsning på Sport Competence hemsida. Detta bör göras i god tid.

 

Beakta enkelheten av att alltid kunna repetera digitalt och ta gärna hjälp och stöd av din SISU konsulent. Nedan studieplan/kallelse kan göras som en enskild utbildningsinsats eller vara en del av en större utbildningsprocess.

STUDIETILLFÄLLE 1

Information till deltagarna om studietillfälle 1. Datum och tid fyller du i formuläret.

 • Detta studietillfälle studeras av deltagarna på egen hand. Det är en digital föreläsning som kan ses hemma eller där det passar. Du ska vidare skriva ner och reflektera över nedan frågeställningar. Därefter diskuterar vi ämnet tillsammans vid studietillfälle 2.
 • Vad brukar sätta käppar i hjulen för dig när det gäller fysisk aktivitet och träning?
 • Vilka faktorer skulle kunna hjälpa dig att blir mer aktiv, vad skulle vara roligt, meningsfullt eller på annat sätt motiverande?
 • Varför du skulle vilja bli mer aktiv? Vad vill du att det ska leda till? Vad skulle hända/bli annorlunda i ditt liv om du lyckades träna regelbundet? 
 • Skulle det kännas meningsfullt att göra sånt som kanske är jobbigt ibland för att du vet att det ger bra effekter (tex på hälsan) eller för att det känns skönt efteråt?
 • Går det att anpassa de aktiviteter du gör så att de skulle kännas lättare att genomföra, tex gällande hur ofta, hur länge och hur intensivt du gör det?
 • Om du har provat förut utan att lyckas, vad var det som gjorde att du gav upp? Vilka faktorer skulle vara viktiga för dig för att fortsätta? Vad skulle ha hjälpt dig att fortsätta?

  OBS! Eventuella förhinder pga. sjukdom etc. måste meddelas ansvarig.

STUDIETILLFÄLLE 2

Information till deltagarna om studietillfälle 2. Datum och tid fyller du i formuläret.

 • Vi kommer vid detta studietillfälle studera särskilt väsentliga delar av föreläsningen. Därefter diskuterar vi ämnet tillsammans och går igenom era personliga reflektioner i gruppen.
 • Målet är att vi ska lära oss om hur vi kan arbeta för att alla ska dra år samma håll i organisationen. 

OBS! Eventuella förhinder pga. sjukdom etc. meddelas ansvarig.

Skapa Studieplan/Kallelse

På mindre än 5 minuter skapar du kvalitativ studieplan/kallelse som du enkelt skickar till deltagarna. Gör såhär:

1. Klicka på rubrikerna Studietillfälle 1 och Studietillfälle 2 här ovanför för att se innehållet. Studieplan/Kallelse består av två utbildningstillfällen varav den första görs av deltagarna hemma eller på valfri ort.
2. Skriv in uppgifterna i formuläret.
3. Under E-post info fyller du först i din epost och sedan samtliga deltagares epost-adresser. När du är klar klickar du på Skicka studieplan/kallelse!

Du kan skicka studieplanen/kallelse till flera epost-adresser. Använd ett kommatecken för att skilja dem åt.
Exempel: epost1@gmail.com, epost2@hotmail.com.